Coaching

Een mager zesje

Je hebt een prima leven. 

Althans "op papier". 

Je hart schreeuwt echter wat anders....Je kunt je vinger er niet op leggen, maar écht gelukkig voel je je niet.  "Is dit nou later, als je groot bent?...".

Stiekem had je je er toch iets anders van voorgesteld.

Je rent van hot naar her, voelt je regelmatig opgebrand, gestrest, geïrriteerd of misschien zelfs wel boos. Wanneer je eerlijk bent naar jezelf dan word je geleefd door je "to do" lijstje en ervaar je continue dat er te weinig tijd is. 

In plaats van jezelf serieus te nemen en aandacht te besteden aan de emoties die je ervaart, of aan de vage klachten waar je steeds vaker last van hebt, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, gespannen en pijnlijke spieren, roep je jezelf steeds tot de orde met leugens als "ach, het hoort er bij",  "het zal vanzelf wel beter worden als de kinderen eenmaal wat groter zijn", of "dit is nu eenmaal een drukke maand, volgende maand zal het allemaal wel beter gaan". 

Ondertussen word je steeds beter in het "overleven". Je zegt afspraken met vriendinnen af, laat je sportritme versloffen en zoekt je heil liever in een glas wijn, een zak chips of een pizza. Netflix is je enige bron van vermaak en ontspanning, maar met een opmerking als "zo, dat is gezellig", maak je jezelf wijs dat dit precíes is wat je nu nodig hebt.... 

Lieverd, mag ik je even wakker schudden? Een prima leven? Op school was een 5,5 voldoende. Weliswaar met de hakken over de sloot, maar het was genoeg. We hebben het hier echter over jouw leven! En van een mager zesje daar gaat je hart toch niet sneller van kloppen? Daar gaat je energie toch niet van stromen? Daar spring je 's ochtends je bed toch niet voor uit?

Jij bent het potverdorie waard dat je je leven minstens een 9+ plus kunt geven!!

Wil jij geen oké leven, maar een leven waar je superblij van wordt? Lees dan vooral nog even door!

Liever een 9+!

Je gezond en gelukkig voelen, vol levensenergie. Het is echt mogelijk. Ook voor jou!

En het mooie is dat je het antwoord op de vraag "ja, maar hoe dan?" niet eens hoeft te verzinnen, het antwoord zit al lang in je! Alleen zie je het simpelweg nog even niet. En dat is niet heel vreemd wanneer je leeft in een maatschappij waarin er constant aan je wordt getrokken.

Het gevolg is namelijk dat je steeds minder in verbinding staat met wat er binnen in je gebeurt en dat je langzaamaan het contact met jezelf kwijtraakt. Jouw behoeften, jouw verlangens en gevoelens worden dagelijks onderdrukt en dit kost energie. 

Heel veel energie.

Het is tijd om dit energie lek te dichten.

Door samen te sparren en je te laten spiegelen help ik je om meer helderheid te krijgen over jouw energielek. Welke behoeften worden structureel genegeerd of krijgen te weinig aandacht waardoor levenslust wegsijpelt of zelfs met emmers tegelijk wegstroomt en je niet voluit leeft. 

Je zult er achter komen dat je stiekem veel meer regie hebt over je leven en de mate van geluk dan dat je nu denkt. Dit geeft je de mogelijkheid om het heft weer in eigen handen te nemen en om van een matig zesje een dikke voldoende te maken!

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

1: 1 Coaching

Ontdek jouw energielek

Welke behoeften worden stelselmatig genegeerd of verwaarloosd? 

In 2 gesprekken gaan we dit samen in kaart brengen, want pas wanneer je je bewust bent waar jouw energie aan wordt besteed en vooral waaraan je je energie zou wíllen besteden, snap je niet alleen waarom je je al langere tijd niet super voelt maar ook wat aangrijppunten zijn voor verandering.

En dit gaat echt een stuk dieper dan de voor de hand liggende zaken als genoeg groente eten en voldoende ontspanning. Want wat betekent genoeg en voldoende dan concreet voor jou? En wat maakt dat je hier geen gehoor aan geeft? Het gaat over het loslaten van alle regels en normen die jij ooit bent gaan geloven en het durven voelen wat jóuw waarheid is. 

(Her)Ontdek jouw unieke zelf, want daarin ligt de sleutel tot een gelukkig leven!

Investering: €159,- 


Word loodgieter van je eigen geluk

Weten wát je zou willen veranderen maakt nog niet automatisch dat je ook weet hóe je dit aan kunt pakken.

In 4 gesprekken + 1 terugkomgesprek gaan we als vervolg op "Ontdek jouw energielek" samen aan de slag om jouw inzichten om te kunnen zetten naar daden. Want weten en doen zijn echt 2 verschillende dingen.

En wat super bijzonder is, is dat je van de handvaten die je krijgt de rest van je leven plezier zult hebben! In verschillende levensfasen zal je geconfronteerd worden met steeds weer nieuwe situaties, nieuwe vraagstukken die opnieuw tot een energielek kunnen leiden. Met de handvaten uit de trainingen ben je niet alleen in staat een energielek op tijd op te sporen, ook zal je in staat zijn dit energielek aan te pakken en het lek te dichten, ongeacht zijn aard. 

Je zult je niet langer slachtoffer voelen van het leven, maar kapitein van je eigen schip, de loodgieter van je eigen geluk!

Investering: €399,- 

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek