Ervaringen

Tijdens de stoelmassage werd ik geconfronteerd met hoe pijnlijk en stijf mijn nek en schouders waren. Maar de verlichting naderhand was verrassend!

V. 


Ik kijk echt uit naar onze maandelijkse afspraak! Echt even een fijn momentje voor mezelf. Mijn ervaring is zeker 5 sterren waard!


Monique Elferink

Ik vind het toch altijd heel wat om uit de kleren te gaan, maar bij Annouschka voelt het zo veilig en vertrouwd. Heel fijn want ik heb echt baad bij de anti stresskuur!

J.


Hier kom je echt 100% ontspannen vandaan. Annouschka kan alle stress je lichaam uit masseren op een hele doeltreffende en ontspannen manier. Ik ben fan en kom elke maand weer terug!

Kim van Westerop


Annouschka is een zeer kundige masseuse, ze neemt alle tijd en is ontzettend aardig. Ik kom er als herboren vandaan.

Wilrieke Wildeman


Bijna elke maand ga ik voor een massage naar Annouschka. Wat een heerlijke ontspanning voor jezelf, echt een cadeautje. Annouschka is rustig, geinteresseerd en vraagt goed naar wat jij prettig vindt. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Natasja Jos


Annouschka is een fijne, rustige, professionele dame. Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Na de behandeling ben ik volledig ontspannen!

Marjan


Hele fijne ontspanningsmassage! Maar ook als je klachten hebt kan Annouschka daar goed mee om gaan. De hoofdpijn is bij mij beduidend minder geworden vanwege de speciale hoofdpijnmassage! Echt een aanrader.

Loetha


Na een aantal praktijken via google benaderd te hebben was Annouschka de eerste die gelijk dezelfde dag nog reageerde. Wat was dit fijn. Ik zocht namelijk op korte termijn een massagepraktijk waar ik voor zowel pijnklachten als ontspanning bij terecht kon. Gelukkig had Annouschka gelijk plek en ik zit er nu al enige maanden. Ik kijk er elke keer weer naar uit om bij haar langs te gaan. Haar krachten zijn je echt ontspannen naar huis te laten gaan en de kern van de pijn op te zoeken en die te behandelen. Ik raad haar zeker aan en van mij krijgt ze een dikke 10

Raquel van Vliet


Ik ben uitermate tevreden over de massages bij Annouschka. Na jaren van twijfelen vorig jaar de knoop doorgehakt en nu is mijn lijf weer lekker los.

Karin Verzuu


Ik was last minute op zoek naar een massage in de buurt en kwam via google bij Annouschka uit. Zij had dezelfde middag nog een plekje. Bij binnenkomst vroeg ze geinteresseerd wat ik voor massage wil. Ik kwam voor een lekkere ontspannende massage voor een drukke mama. Annouschka heeft een heerlijke uitgebreide massage gegeven. De eerste keer maar zeker niet de laatste keer door de fijne en ontspannen sfeer en ontvangst.

Marjolein


In één woord GEWELDIG! Annouschka is een lieve, rustige en professionele masseur die je gelijk op je gemak laat voelen.Ze neemt de tijd voor je en voelt precies waar er extra aandacht nodig is. Iedere keer als ik kom krijg ik een heerlijke massage en ik kom er als herboren vandaan. Ik kan het iedeeen aanbevelen!

Saza


Zeer ontspannen en kennis van zaken. Rustig en duidelijk in uitleg.

Madelinde Achterberg


Annouschka is een fijn mens, waarbij je al snel op je gemak bent. De massage voor mijn schouders was erg prettig. Ik ging met een ontspannen gevoel weer aan het werk.

Rosita van der Panne


Door de massages van Annouschka heb ik veel minder last van vermoeide en stijve benen. Heerlijk relaxt.

Vincent


Wat een vakvrouw!! Heb nu verschillende soorten massages gehad en alle drie waren ze heerlijk, maar ook echt anders. Het is maar wat jij zelf wilt.

Dineke Gietema


Annouschka heeft een mooie praktijkruimte, gezellig ingericht en met een warme uitstraling waardoor je je meteen op je gemak voelt. Nu komt dat ook door Annouschka. Ze is belangstellend, heeft en geeft aandacht daar waar jouw lichaam het nodig heeft. Echt super. Ik bezoek haar regelmatig en kijk al weer uit naar de volgende behandeling.

Sandra Kramer


Hele fijne massage. Er wordt naar je wensen geluisterd.

Patricia van Ellinkhuizen


Wat een heerlijke ontspanningsmassage weet Annouschka te geven! Een hele fijne mooie massageruimte heeft ze gecreeerd, met een luxe stoel. Professioneel, gezellig en een rustige uitstraling. Ik kom er altijd helemaal zen vandaan!.

Eva van der Voorde


Als je een twijfel hebt over "dat iemand aan je lijf gaat zitten", gewoon eens proberen! Annouschka is een heel relaxed persoon die op zoek gaat hoe ze jouw lijf het beste kan laten ontspannen. Niks zweverigs of raars maar gewoon "normaal" en heel prettig!.

S. Dekker


Een vakvrouw! Ik kom hier met veel plezier. Heeft aandacht voor je. Heerlijke massage. Aanrader!

Saskia


Genoten van de ontspanningsmassage! Mooi, dat je kunt kiezen uit een aantal massage oliën. Veel aandacht voor de knopen en spanning in mijn spieren. Ook de hoofdmassage is een aanrader. Gewoon doen!

Indira Sahni


Heerlijk ontspannen massage van een fijn mens. Ik mag binnenkort weer en kijk er weer naar uit!

Madelon


Heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Voelde mij erg op me gemak. Is echt een aanrader!! Zeker 5 sterren waard. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nelleke Schouten


Zeer tevreden over de massages die Annouschka geeft. Elke keer genet ik van de rust die ze uitstraalt en de professionele manier van masseren. Echt een aanrader!

Elise Baas


Geweldig goeie massage, leuke praktijk, neemt de tijd voor je. Ben zeer blij en soepel als ik daar weg ga. Topper!

Oscar Widdershoven


Een hele fijne plek om even te ontspannen. Annouschka luistert goed naar je klachten en daarbij is ze ook nog super vriendelijk. Ik kom graag weer terug.

Cindy Roosendaal