Massages

Lichaamsmassage 

Lichaamsmassage werkt goed bij stress, burn-out, vermoeidheid, spierpijn, spanningen, hoofdpijn en een onrustig hoofd. Ook helpt het je om weer te leren voelen; om uit dat drukke hoofd te komen en om contact te maken met je lichaam. 

Last but not least is het een hele fijne manier om te ervaren dat je lichaam het waard is om aangeraakt te worden en dat je je goed kunt voelen in je lijf, ook wanneer je er niet tevreden mee bent.

De behandeling vindt plaats op de massagetafel is gericht op zowel lichaam als geest. Samen bespreken we waar je behoefte aan hebt en wat je wensen zijn. Natuurlijk zal ik je vanuit mijn ervaringen vertellen waar je lichaam eventueel nog aangeeft aanvullend behoefte aan te hebben, maar jij houdt de regie.


 Klachtgerichte behandeling

Geven massages jou slechts tijdelijk verlichting en komen de pijnklachten steeds maar weer terug? Is er geen duidelijke aanleiding voor je klachten of duren je klachten ten gevolge van een blessure of overbelasting wel erg lang? Boek dan eens een klachtgerichte behandeling. 

Kom je voor de eerste keer of de eerste keer met deze specifieke klacht, kies dan de klachtgerichte behandeling NIEUW.


Stoelmassage

Deze ontspannende massage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen. De energiebanen gaan beter stromen, het spier- en zenuwweefsel wordt gestimuleerd en het lichaam komt tot rust en in balans.

Een ideale massage om klachten te voorkomen. Daarnaast een laagdrempelige massagevorm om kennis te maken met massage of wanneer je weinig tijd hebt. De massage duurt 20 of 30 minuten en je kunt de kleding aanhouden (mits niet te dik gekleed).

Binnen Apeldoorn en omstreken (straal van 10 km) ook mogelijk op locatie, vanaf een massagetijd van minimaal 2 uur ( 6 x 20 minuten of 4 x 30 minuten).  

Neem hiervoor contact met mij op zodat ik een offerte op maat kan maken via massagepraktijk-annouschka@gripopjeeetgedrag.nl of via 06 21 52 64 55.                                                                                                                                                                                     


Indiase hoofdmassage

Kom helemaal tot rust en laat alle spanningen los met deze uiterst relaxte massage van decolleté, schouders, nek, gezicht en hoofdhuid waarbij royaal gebruik wordt gemaakt van warme massageolie.


Voet- en onderbeenmassage

Uitermate geschikt voor vemoeide voeten en onderbenen, maar ook heel rustgevend en effectief voor het hele lichaam! In je voetzolen eindigen maar liefs 72.000 zenuwen. Wanneer je je voeten masseert, stimuleer je al deze zenuwen. Volgens de voetreflexologie staat elke plek op je voetzool in verbinding met een bepaald deel van je lichaam, waardoor het effect niet alleen beperkt zal blijven tot de voeten en onderbenen.