Stoelmassage

In deze drukke, stressvolle maatschappij is massage eigenlijk onmisbaar. Desondanks zijn er nog veel mensen die zichzelf geen (regelmatige) massage gunnen. "Ik gun mezelf geen tijd", is een van de belangrijkste redenen waarom zij, vaak veel te lang, doorlopen met klachten gerelateerd aan werkdruk en/ of een verkeerde (werk)houding. En precies daarom besloot ik om de workshop stoelmassage in het leven te roepen.

Heb jij regelmatig last van stijve en gespannen spieren? Heb je vaak een vol hoofd en vind je het lastig om gedurende de dag een moment van ontspanning voor jezelf te pakken? Zou je graag samen met je partner, vriendin of collega willen leren hoe jullie elkaar hierbij kunnen ondersteunen op een zeer verrassende en effectieve manier? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Tijdens de workshop stoelmassage leer je hoe je zorgt voor een fijn massageritueel van de nek, rug en schouderspieren, dat in no time voor een fijne staat van ontspanning zorgt.

Je leert door te masseren en door zelf gemasseerd te worden. Door deze combinatie van aanraken en aangeraakt worden leer je niet alleen het gebruik van verschillende technieken, maar voel je ook wat de effecten hiervan zijn.

De aanrakingen vinden plaats over de kleren heen, wat de workshop zeer laagdrempelig maakt.

Inhoud

We beginnen de workshop met een stukje theorie. Bij deze workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

* wanneer wel/ niet masseren (contra-indicaties)

* voorbereidingen op de massage

* houding van de masseur

Het merendeel van de tijd besteden we echter aan het oefenen.

Locatie: De cursus vindt plaats in mijn knusse praktijkruimte n Alphen aan den Rijn.

Datum/ tijd: In overleg. De workshop duurt circa 60 minuten.

Prijs: € 37,50 p.p.

Groepsgrootte: 2 of 4 personen


Wil je je aanmelden, stuur me een mail via onderstaande button, of neem contact op via 06- 21 52 64 55

Workshop op locatie voor groepen

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit met je vriendinnen, een vrijgezellenfeest of misschien wel voor een teamdag? Het is ook mogelijk om de workshop op locatie plaats te laten vinden voor groepen van 6 tot 12 personen. 

Meer dan 12 personen? Ook geen probleem! Er zullen dan meerdere rondes van de workshop plaatsvinden.

Voor een passende offerte kun je contact opnemen via de aanmeld-button.