Tarieven & Openingstijden 

Behandel aanbod


Massage

60 minuten 

€70,-

Massage

75 minuten 

€85,-

Massage

90 minuten

€97,50

Stoelmassage

20 minuten

€35,-


Stoelmassage

30 minuten

€40

Klachtgerichte behandeling NIEUW (eerste keer)

60 minuten

€95

Klachtgerichte behandeling VERVOLG

45 minuten

€70

Stoelmassage op locatie vanaf 2 uur

Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte

Cadeaubonnen


*Betaling verloopt middels een tikkie of QR code. 

*Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd of niet worden nagekomen worden volledig in rekening gebracht.

Specials

Ultieme zelfliefde massage abonnement (*)

Is het feit dat je zo druk bent en steeds maar bezig bent om goed te doen voor anderen, één van de redenen dat je een massage goed kunt gebruiken? Maar is dit tevens de reden dat een momentje voor jezelf er regelmatig bij inschiet? Dan is een massage-abonnement écht wat voor jou! Op deze manier kun je jezelf namelijk nooit meer vergeten! Je hebt namelijk gewoon elke 4 weken een afspraak voor 60 minuten bij mij in je agenda staan, zodat je jezelf wel prioriteit móet geven! En dat tegen een aantrekkelijke prijs! Als dat geen ultieme zelfliefde is...

(*) Het Ultieme zelfliefde massage abonnement sluit je af voor 6 maanden en kun je steeds opnieuw met 6 maanden verlengen. Het abonnement is 7 maanden geldig.

€405

Ontstresskuur (**)

Heb je last van extreme piekbelasting of heb je te lang doorgelopen met spanningsklachten, dan is deze boost behandeling de keus voor jou! Voor 6 aansluitende weken kom je elke week voor een complete lichaams + hoofdmassage bij me langs (75 minuten).

(**) De ontstresskuur is 7 weken geldig na aankoop.

€489

Strippenkaart stoelmassage 10 x 20 min./ 10 x 30 min. (***)

Wanneer je te druk bent moet je juist tijd vrijmaken voor ontspanning. Met deze strippenkaart ga je voor de gulden middenweg. Stoelmassages zijn super effectief maar ook super efficient omdat ze plaatsvinden over de kleding heen en de tijdsinvestering slechts 20 a 30 minuten bedraagt.

(***) De Stoelmassage strippenkaart is 12 maanden geldig na aankoop.

€335/ €385

Bring a friend

Ken je iemand die ook wel een massage kan gebruiken en ben je zelf enthousiast over mijn diensten? Verdien dan 5% korting op een massage naar keuze door je enthousiasme te delen! 

Openingstijden

Reserveer uw massage