Algemene Voorwaarden

Om jouw afspraak zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Massagepraktijk Annouschka een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Massagepraktijk Annouschka dan wordt er vanuit gegaan dat je deze voorwaarden hebt gelezen en met de voorwaarden akkoord bent gegaan.

Je afspraak

Afspraken worden op voorhand, met behulp van het online reserveringssysteem, telefonisch of per e-mail gemaakt en zijn altijd onder vermelding van volledige NAW-gegevens, e-mail adres en telefoonnummer. Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wanneer je een afspraak maakt, stem je zonder meer in met de algemene voorwaarden zoals deze op deze pagina staan vermeld.

Contra-indicaties

Voorafgaande aan een eerste afspraak wordt een korte anamnese afgenomen aan de hand van een vragenformulier die je automatisch krijgt toegestuurd na het inboeken van een afspraak. Bij bepaalde klachten of in bepaalde situaties, de zogenoemde contra-indicaties, kan Massagepraktijk Annouschka besluiten om de afspraak niet door te laten gaan, (deels) in overleg te wijzigen of door te verwijzen naar de (huis-)arts. Om te voorkomen dat je op jouw afspraak komt en vanwege contra-indicaties geweigerd wordt, raadt Massagepraktijk Annouschka je nadrukkelijk aan om het vragenformulier tijdig in te vullen en te retourneren. Wanneer je ook maar enige twijfel hebt of er bij jou sprake zou kunnen zijn van een contra indicatie, neem dan altijd eerst contact op met je (huis-)arts voordat je een afspraak bij Massagepraktijk Annouschka maakt.

Annuleren

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Afmeldingen binnen 24 uur voorafgaande aan de afspraak, worden volledig aan je door berekend. Dit geldt ook voor niet nagekomen afspraken. Ben je onverhoopt verhinderd, niet lekker of ziek, dan is het toegestaan om zelf iemand anders in jouw plaats naar de afspraak te laten gaan.

Op het moment dat je een afspraak maakt wordt dit tijdstip en tijdsduur in de agenda voor je geblokkeerd. Dit betekent dat er vanaf dat moment niemand meer kan boeken op dat tijdstip. Als je je boeking niet (tijdig) annuleert kan er dus ook niemand meer boeken op dit tijdstip.

Te laat

Kom je te laat, dan geldt net als bij het niet op tijd annuleren, dat je betaalt voor de duur van je reservering, niet voor je werkelijke behandeltijd. Je behandeltijd is het door jouw gekozen tijdvak. 

Betalingen

Betaling is mogelijk per overschrijving (vooraf), met QR code of met een tikkie. Betalingen van abonnementen en strippenkaarten dienen in 1 x plaats te vinden bij de eerste afspraak. 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn uitsluitend inwisselbaar voor behandelingen. De bon kan uitsluitend binnen 1 behandeling worden gebruikt. Het is niet mogelijk om geld terug te ontvangen indien je behandeling goedkoper is dan de waarde van de cadeaubon.

Strippenkaarten en abonnementen

Strippenkaarten zijn maximaal een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Abonnementen zijn maximaal 8 weken (6 weken abonnement) of 7 maanden (6 maanden abonnement) geldig, geteld vanaf aankoopdatum.

Aansprakelijkheid

Massagepraktijk Annouschka is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na de afspraak. Bij Massagepraktijk Annouschka worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan Massagepraktijk Annouschka afzien van een afspraak en word je door verwezen naar een huisarts of specialist. Wanneer je een afspraak maakt bij Massagepraktijk Annouschka, dan is dit geheel op eigen risico.

Actuele gezondheid en welbevinden

Is het niet je eerste afspraak maar zijn er sinds de vorige afspraak wel veranderingen in jouw gezondheidstoestand of welbevinden, geef dit dan aan voorafgaande aan de afspraak. Twijfel je of er sprake is van een contra-indicatie overleg dan met je behandelaar of neem contact op met Massagepraktijk Annouschka. Het gaat hierbij over medische klachten, het onder behandeling zijn van een arts of specialist, gebruik van medicijnen die je reactievermogen beïnvloeden (te herkennen aan een gele sticker) en gebruik van pijnstillers.

Massagepraktijk Annouschka behandeld geen cliënten die onder invloed zijn van alcohol of drugs.

Belangrijk voor dames

Als je zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet je dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dien je dit voorafgaand aan de behandeling te melden. Massage wordt niet gegeven in het eerste trimester. Vanaf het eerste trimester worden bepaalde drukpunten vermeden omdat ze weeën opwekkend zouden kunnen werken. Je bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie die gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid of de gezondheid van je ongeboren kind.

Doelgroep

Massagepraktijk Annouschka masseert in principe alleen volwassenen ouder dan 18 jaar. Nog geen 18 jaar maar wel hard toe aan een behandeling? Dan ben je welkom mits je wordt vergezeld door een ouder of verzorger.

Massagepraktijk Annouschka biedt GEEN erotische massages. Aanvragen hiervoor worden niet gewaardeerd en zullen leiden tot het ontbinden van eventueel reeds gemaakte afspraken door Massagepraktijk Annouschka.

Uitsluiting van deelname en behandeling

Massagepraktijk Annouschka behoudt zich het recht een cliënt van deelname of behandeling uit te sluiten.

Webshop

Wanneer je een aankoop doet via de webshop dan kun je dit afhalen in de praktijk of thuis laten bezorgen (tegen verzendkosten). Bij het afhalen in de praktijk kun je gebruik maken van de mogelijkheid om te betalen middels een QR code of een tikkie. Wil je je aankoop thuisgestuurd krijgen, dan kun je betalen met IDEAL. Hiervoor zal €0,25 ct in rekening worden gebracht.

Massagepraktijk Annouschka probeert zoveel mogelijk om bestellingen dezelfde dag of de dag erna te verwerken. Je krijgt een berichtje wanneer je bestelling klaar staat om afgehaald te worden of wanneer het is verzonden (je ontvangt een track & trace van Post NL zodat je je bestelling kunt volgen).

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan duurt de levering langer. Je ontvangt hierover een bericht. Massagepraktijk Annouschka streeft er naar dat je je producten binnen 5 werkdagen in huis hebt. 

Wanneer je je bestelling wilt afhalen, dan kan dit uitsluitend op afspraak ivm massage afspraken.

Bring a Friend actie

Wanneer je een nieuwe klant aanbrengt kun je zelf 5% korting verdienen op je eerstvolgende behandeling. Je kunt de korting claimen door je vriend of vriendin (of moeder, dochter, zus,...) een afspraak te laten plannen via het online boekingssysteem en hem of haar bij de opmerkingen te laten vermelden dat de afspraak via jou tot stand is gekomen. Plan zelf een nieuwe afspraak en vermeld dat je gebruik wilt maken van de Bring a Friend actie ovv de naam van je vriend of vriendin.

De korting geldt niet op afspraken met terugwerkende kracht en gelden uitsluitend bij nieuwe klanten. 

De korting geldt niet in combinatie met andere acties, zoals abonnementsvormen en strippenkaarten.

Wijzigingen

Massagepraktijk Annouschka heeft het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze algemene voorwaarden, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze algemene voorwaarden, gewijzigd is.

Feedback

Deze algemene voorwaarden, maar ook de aangeboden diensten en producten zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld, uitgevoerd en uitgekozen. Mocht je toch vragen, opmerkingen of klachten hebben, dan kun je contact opnemen met Massagepraktijk Annouschka.