Score-uitslag pijntest

0-4 Punten

Je scoort laag op de pijntest, dat betekent dat mijn behandelprogramma waarschijnlijk geen oplossing voor jou gaat bieden. Je kunt het beste je huisarts raadplegen voor vervolgstappen. Uiteraard mag je altijd contact met me opnemen wanneer je desondanks toch meer wilt weten of vragen hebt over mijn behandelprogramma.

Mail me op pijnreis@gmail.com

5-7 Punten

Je scoort gemiddeld op de pijntest. Het is goed mogelijk dat je baad zult hebben bij mijn behandelprogramma. Neem gerust contact met me op voor nadere informatie of voor een vrijblijvende kennismaking waarin we samen kunnen bepalen of het behandelprogramma de meest logische stap in jouw pijnreis is op dit moment.

8-18 Punten

Je scoort hoog op de pijntest. Het behandelprogramma sluit uitstekend aan op jouw klachten!

Mocht je de regie over jouw leven weer terug willen pakken van de pijn, neem dan zeker contact met me op!